Artiest

Jess Glynne

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Jess Glynne
Jess Glynne is een singer-songwriter uit Engeland. Ze krijgt bekendheid door haar samenwerking met Clean Bandit met wie ze de hitsingle 'Rather Be' in 2014 uitbrengt.

Debuut

Haar tweede single, 'My Love', komt datzelfde jaar uit. Voor dit nummer werkt ze samen met muziekproducent Route 94. In 2015 brengt de zangeres een aantal solo-platen uit, waaronder 'Right Here' en 'Real Love'. Haar derde solo-plaat is 'Hold My Hand' waarmee ze eerste plek in de Engelse hitlijsten weet te bereiken.

Debuutplaat

I Cry When I Laugh, het debuutalbum van de Britse Jess Glynne komt op vrijdag 28 augustus binnen op de eerste plek in de album charts in Engeland. Het nummer 'Don't Be So Hard On Yourself' haalt bovendien de nummer 1 positie in de single charts. Naast het bereiken van deze mijlpalen, heeft Glynne in Nederland ook al successen behaald voor haar album release. Nederland was het eerste land dat met de single 'Hold My Hand' twee keer platina ging. Jess Glynne komt in september 2015 naar Nederland om haar album I Cry When I Laugh te promoten.

'Thursday'

In 2018 brengt Jess Glynne haar nieuwe album Always In Between uit. Op dit album staat onder andere 'Thursday', een track die is gemaakt in samenwerking met niemand minder dan Ed Sheeran.