Naar homepage
Utrecht

Scoren voor Igor

Streefbedrag
€ 10.000,00
caret down

€ 25,00

SPONSOR HET IGOR PLETSERS BENEFIET VOETBALTOERNOOI EN MAAK KANS OP EEN DOOR FRENKIE DE JONG GETEKEND FC BARCELONA SHIRT!

Nog eenmaal komt de Bonte Voetbal competitie in actie. Deze voormalige zaalvoetbalcompetitie van ex-studenten in Utrecht komt speciaal in actie voor Igor Pletsers, een van onze oud voetballers. Igor heeft ALS. Voor onze voetbalvriend en alle andere mensen die aan deze vreselijke ziekte lijden, organiseren wij op zaterdag 16 december in Utrecht het Igor Pletsers Benefiettoernooi met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Wij, de voetballers van de 8 deelnemende teams, vragen bedrijven deze actie te sponsoren met een financiële bijdrage. Uiteraard mogen ook particulieren deelnemen aan deze actie. Tijdens de actieweek zullen wij een cheque met het totaalbedrag overhandigen aan de Dj’s in het Glazen Huis.

U kunt kiezen uit de volgende sponsorpakketten:

  1. Bonte Competitie € 250
  2. FC Utrecht € 500
    U maakt kans op het door FC Utrecht ter beschikking gestelde shirt met handtekeningen van de spelers.
  3. FC Barcelona € 1.000 (meer mag natuurlijk ook!)
    U maakt kans op het door FC Barcelona ter beschikking gestelde shirt met handtekening van Frenkie de Jong (alsmede de foto waarop Frenkie het shirt tekent). Bijdragen boven de € 1.000 maken tevens kans op de door TP Vision ter beschikking gestelde Philips televisie.

Als u kans wilt maken op een van de ter beschikking gestelde prijzen voor pakket 2 of 3, geef dat aan bij 'persoonlijk bericht'.

Mark Huis in 't Veld

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

Karin van den Wijngaard

|

€ 25,00

Geen bericht ingevuld.

Steun deze actie!