Naar homepage
Winschoten

Dressuurmiddag & Showavond voor 3FM Serious Request - voor de ALS stichting

Streefbedrag
€ 10.000,00
caret down

€ 17.240,00

Zoals jullie misschien weten zal 3FM Serious Request dit jaar volledig in het teken staan van de ALS stichting.

Deze actie is voor ons extra speciaal, omdat we deze ziekte van heel dichtbij hebben meegemaakt en deze ons dus erg aan het hart gaat. Daarom willen wij graag ons steentje bijdragen door middel van een dressuurmiddag!

Wij zullen dit doen door middel van lessen, clinics, een verloting en een showavond. De lessen zullen in de middag tussen 12 en 16 uur plaatsvinden op woensdag 20 december bij Dressuurstal Larmoyeur in Winschoten. De showavond begint op 20 december om 19 uur op het Hippisch Centrum in Exloo.

Voor de lessenmiddag:

*Je kunt komen lessen bij Marten of Christa (€50 half uur)

*Je kunt je kür op muziek komen oefenen bijv. voor IICH Groningen (€25)

Voor de showavond verklappen we nog niet alles! Als entree vragen we om een donatie. Er zijn in totaal 600 zitplekken en het belooft een spetterende avond te worden met clinics als:

*Clinic met als thema 'Hoe maak ik een kür?' met Christa Larmoyeur, Marten Luiten (te paard) & Piet Groen

*Clinic met als thema 'Dressuur: hou het makkelijk!' met Christa Larmoyeur, Linda Kouwenhoven (te paard), Shannon Holmes (te paard) en Cecile Smit (te paard)

En de aanwezigheid van toppers uit het hele land, zal het een super mooie avond gaan worden!

Voor de verloting tijdens de showavond:

*Je kunt een lootje kopen voor de verloting met super leuke prijzen (€10)

Geef je zo spoedig mogelijk op want vol = vol en er zijn zeker voor de lessen natuurlijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom pas doneren nadat je definitief op de startlijst staat, omdat we via deze link niet terug kunnen storten. Opgave via WhatsApp +31 6 2324 0650 (Marten) of +31 6 2352 1360 (Christa). Als je lootjes wil kopen, vermeld het aantal lootjes met naam erbij dan bij je donatie.

https://www.npo3fm.nl/kominactie/acties/dressuurmiddag-voor-3fm-serious-request-voor-de-als-stichting

Er zijn al mega veel mooie prijzen ter beschikking gesteldd door o.a. VIP tickets voor de dressuurdag op de KWPN Hengstenkeuring, 2x2 tickets voor Indoor Friesland dressuurdag naar keuze + kijkje achter de schermen, vrijkaarten voor Jumping Amsterdam, een dekking naar keuze door New Level Stables, producten van Expert Larmoyeur, Van Uffelen, Navy&Tan, Superhorse, lessen van onder andere Joey van der Grijp, Linda Kouwenhoven, Cecile Smit, Bronno Bloem, Christa Larmoyeur, Thea Bech, Jarmilla Peterson, Monique Peutz en Marten Luiten. De prijslijst is gepubliceerd door Christa op facebook en loopt al tegen de 100 prijzen! Kom vooral langs, steun deze actie! Daarmee kunnen we met z'n allen zoveel mogelijk geld in zamelen om deze vreselijke ziekte zo snel mogelijk te kunnen bestrijden.

Marten Luiten

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

Ruurdjan Bakker

|

€ 15,00

Geen bericht ingevuld.

Rom Vermunt & Stephanie Scheerder

|

€ 50,00

Wat een inzet en wat een prachtige avond in Exloo ❤️

Marga

|

€ 25,00

Geen bericht ingevuld.

Marije

|

€ 50,00

Geen bericht ingevuld.

Doneer aan deze actie!

Janet, Loreen en Peter

|

€ 50,00

Deze keer echt speciaal voor onze vriend Willem die deze ziekte moest overkomen. Wat zou het toch geweldig zijn dat er een oplossing voor ALS komt!

Andries/Hilde van Daalen

|

€ 50,00

Nog een uurtje om een bijdrage te leveren om onderzoek naar de bestrijding van deze kloten (sorry), mensonterende ziekte te steunen. Willem ❤️

Hilda

|

€ 50,00

❤️❤️

Hannah

|

€ 10,00

Geen bericht ingevuld.