Naar homepage
Montfoort

Team Lit geld inzamelen voor onderzoek naar ALS

Streefbedrag
€ 1.200,00
caret down

€ 1.120,00

In de aanbieding een bundel, Een beter leven voor een chronisch progressieve ziekte ad €35,-- voor de eerste 10 donaties een gratis exemplaar. DE BOEKEN ZIJN INMIDDELS OP!

Beter leven met een chronisch-progressieve ziekte heeft als doel hoop, troost en perspectief te bieden en bevat daarnaast veel praktische handvatten voor een waardevol leven.Dit boek is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met chronisch-progressieve ziekten: patiënten, zieken, familie, vrienden, collega’s en professionals.

Peter van den Berg hoorde op zijn 39ste dat hij Parkinson heeft en Angélique van der Lit heeft vanaf haar 48ste ALS. Als collega’s hadden zij mooie gesprekken over hoe zij met hun ziekte omgingen. Ze deelden hun verdriet, de weg naar acceptatie, de omgang met hun naasten en hun manier om naar de toekomst te kijken en namen het initiatief een bundel samen te stellen. Aan deze bundel hebben meer dan 100 professionals en ervaringsdeskundigen uit Nederland en Vlaanderen meegewerkt.

Je staat midden in het leven en opeens krijg je te maken met een chronische ziekte. Hoe ga je daarmee om, als patiënt en als naaste?

Naast een kennismaking met ziektes als Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS), Dementie, Kanker, ziekte van Lyme, Multiple Sclerose (MS), ziekte van Parkinson, Reuma en Spierziekten komen alle kanten van een chronische ziekte aan de orde in dit boek: werk, relaties, gezin, emoties en financiën.

Voor patiënten en zieken: herkenning in persoonlijke verhalen. Je moet verder, maar hoe?

Voor familie en vrienden: begrip en handvatten. Hoe kun je een chronisch zieke steunen?

Voor collega’s: inzicht in de grenzen aan het functioneren. Wat kun je verwachten van je collega?

De eerste 10 donaties boven de €20,-- Stuur ik een bundel gesigneerd en met persoonlijke boodschap. DE BOEKEN ZIJN INMIDDELS OP.

Angelique van der Lit

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

Sandra den Hartog

|

€ 15,00

Geen bericht ingevuld.

Gerdy

|

€ 15,00

Geen bericht ingevuld.

Maurits

|

€ 15,00

Geen bericht ingevuld.

Nicole Wedemeijer

|

€ 15,00

Geen bericht ingevuld.

Doneer aan deze actie!

Gery

|

€ 15,00

Er moet een medicijn gevonden worden zodat je weer 'hoop' kunt hebben!

Esmée Hermeling

|

€ 10,00

Geen bericht ingevuld.

André, Renata, Tessa en Esmee

|

€ 30,00

Natuurlijk steunen wij jou. Wat een mooie actie van Serious Request. Ontzettend fijn dat er zoveel geld opgehaald wordt.

Ed

|

€ 25,00

Je bent een heel bijzondere vrouw!

1236