Kevin van Arnhem

Ma-vr: 00:00 tot 02:00

Nu op 3FM: -

Kevin (KRO-NCRV)

Deze eigenwijze kerel maakt iedereen zijn nachten een stuk beter. Tijdens je werkweek kun je je voorbereiden op een hoop vrolijkheid in de nacht. Deze jongen maakt alle verbroken banden beter met zijn kaartjes van Kevin. Voor alle wekelijkse nachtbrakers, tune in tussen 00:00 en 02:00. Kevin staat klaar voor je!

Kevin van Arnhem

Volg Kevin van Arnhem

Kevin van Arnhem

Het begon allemaal in een klein Brabants dorpje genaamd Raamsdonksveer waar Kevin de eerste drie levensjaren heeft volbracht. Van Brabant via Schiedam landt Kevin (1988) uiteindelijk in het Groene Hart. Alphen aan den Rijn om precies te zijn. Daar gaan zijn gitaarlessen moeizaam, heeft hij weinig fingerspitzengefühl voor het keyboard en 0,0 talent voor zang (zo vals als een kraai). Maar Kevin moet en zal iets met muziek doen, maar wat?

Lees verder

Via zijn vader is Kevin in aanraking gekomen met radio. Hij maakte zijn radiodebuut nota bene in een SALSA programma, for crying out loud. Vanaf dat moment is de liefde voor radio geboren. De eerste stappen worden bij Alphen Stad FM gezet, de lokale omroep van Alphen aan den Rijn. Gestart met de Alphense Hitlijst in duo presentatie en vervolgens een dagprogramma genaamd Van Arnhem in de Middag.

Er volgden nog vele andere radiostations en na die vele omzwervingen voelt Kevin zich eindelijk thuis, bij 3FM. Nu draait hij maandag t/m vrijdag van 00:00 tot 02:00.

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen