Naar homepage
Presentator

Kevin van Arnhem

  1. Presentatorenchevron right
  2. Kevin van Arnhem

Het begon allemaal in een klein Brabants dorpje genaamd Raamsdonksveer waar Kevin de eerste drie levensjaren volbracht. Van Brabant via Schiedam landde Kevin (1988) uiteindelijk in het Groene Hart. Alphen aan den Rijn om precies te zijn. Daar gingen zijn gitaarlessen moeizaam, had hij weinig fingerspitzengefühl voor het keyboard en 0,0 talent voor zang (zo vals als een kraai). Maar Kevin moest en zou iets met muziek doen, maar wat?

Via zijn vader kwam Kevin in aanraking met radio. Hij maakte zijn debuut in een salsa-programma, for crying out loud. Vanaf dat moment was de liefde voor radio geboren. De eerste stappen werden bij Alphen Stad FM gezet, de lokale omroep van Alphen aan den Rijn. Hij startte met de Alphense Hitlijst in duo presentatie en had vervolgens een dagprogramma, genaamd Van Arnhem in de Middag.

Er volgde nog vele andere radiostations en na die vele omzwervingen voelde Kevin zich eindelijk thuis, bij 3FM. Nu hoor je hem van maandag tot en met vrijdag tussen 00:00 tot 02:00 uur.