Presentator

Kevin van Arnhem

  1. Presentatorenchevron right
  2. Kevin van Arnhem
Vanaf jonge leeftijd weet Kevin al dat hij iets met muziek wil doen. Maar als het bespelen van instrumenten niet gaat en hij niet het stemmetje van een nachtegaal heeft, wat kun je dan nog doen? Zijn vader introduceert hem aan de radio en dat klikt gelijk. Na vele radioshows en -stations komt hij tot zichzelf bij 3FM, waar je hem nog steeds kunt horen. Zet je radio aan en geniet!

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest?
Het is natuurlijk een onmogelijke opdracht om één concert uit te kiezen maar als ik ECHT moet kiezen dan is het Best Kept Secret 2019 met Bon Iver als headliner. Bon Iver is mijn favoriete band die op een plek stond waar je alleen maar van kunt dromen namelijk in de buitenlucht tijdens een zwoele zomeravond pal aan het water. De muziek in combinatie met deze fantastische plek was adembenemend mooi. 

Welk album staat forever on repeat bij jou?
Bon Iver met het gelijknamige album Bon Iver. Met op dezelfde plek For Emma, Forever Ago; 22; A Million, en I,I. Eigenlijk kan ik niet kiezen :-) 

Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is...
PAMPUS! 50 jaar 3FM werd 4 dagen lang gevierd op Pampus. Een onbewoond eiland in het IJmeer. Het was het najaar van 2015 toen ik net een paar maanden bij 3FM werkte en tijdens de bonte avond in een nieuwe hiphop formatie terecht kwam samen met Wijnand, Herman en Barend. Het publiek was volledig in extase omdat ze nog nooit zo’n legendarisch optreden hadden gezien. We krijgen nog steeds wekelijks telefoontjes van boekingskantoren. 

Een zaterdagavond, 22:22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie?
De Hofman (kroeg), Utrecht, Behoorlijk LAM

Wat is je top 3 voor de Festival Top 1003?
1. Tame Impala – ‘Let it Happen’
2. Bon Iver – ‘Holocene’
3. Rammstein – ‘Engel’