Cheque inleveren

Als je jouw streefbedrag hebt gehaald, wil je natúúrlijk ook een cheque aan ons overhandigen. Dat kan!

Vanaf zondag 17 december om tot en met zondag 24 december is dagelijks onze chequebox open. Onderaan deze pagina vind je de exacte openingstijden. De chequebox is een stand in de Augustijnenstraat in Nijmegen vlak naast de Grote Markt (precies, daar waar het Glazen Huis staat!).

In onze stand meld je jouw cheque aan zodat de redacties weten welke actievoerders hun eindbedrag overhandigen bij het huis. Als je geen cheque hebt, kan je er daar een van ons krijgen en invullen. Maar je kunt er natuurlijk ook zelf een knutselen.

Nadat jouw cheque is aangemeld, kan je bij het Glazen Huis in de rij wachten om het te overhandigen aan een van de DJ's. Helaas kunnen we niet garanderen dat je ook in de uitzending komt, dat wordt ter plekke bepaald.

Tot snel bij het Glazen Huis in Nijmegen!


Openingstijden chequebox

Zondag 17 december

18:00 - 23:30

Maandag 18 december t/m zaterdag 23 december

09:00 - 23:30

Zondag 24 december

09:00 - 18:00

Terug naar Kom In Actie

3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. In de week voor Kerst van 17 t/m 24 december betreden 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien tegen donaties.