3FM Serious Request

Trots op jouw dorp? Geef een virtuele rondleiding bij de Rob en Wijnand Dorpentocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Trots op jouw dorp? Geef een virtuele rondleiding bij de Rob en Wijnand Dorpentocht

Ben jij zó trots op jouw dorp? En ben jij bereid om hier PR voor te maken? Geef dan jouw dorp op voor de Rob & Wijnand Dorpentocht!

Rob & Wijnand Dorpentocht

Omdat Rob en Wijnand niet de échte Lifeline kunnnen lopen, pakken ze het even anders aan. Om geld op te halen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 willen 3FM-dj's Rob en Wijnand trotse dorpelingen de kans geven om hun dorp alsnog één uur lang in de spotlights te zetten. Voor een donatie van minimaal €100 euro bieden zij jou de schermen in de hangar aan om een virtuele rondleiding te geven. Hier zal de VVV van blozen!

Wat moet jij daarvoor doen?

Als 'koper' van deze rondleiding moet jij een lijst aanleveren met leuke feiten over jouw dorp. Dit mag van alles zijn! Van algemene feitjes tot juist specifieke dingen die alleen de mensen uit het dorp snappen. Maak een actiepagina aan en promoot jouw dorp zo goed én véél mogelijk! Of app 'dorpentocht' naar de 3FM-app. Dan nemen wij contact met je op! En misschien maken Rob en Wijnand maandag- of woensdagavond een rondje door jouw geliefde dorp.

Zaterdag 19 december 2020 was de primeur van de Rob & Wijnand Dorpentocht. Bekijk hieronder het fragment:

Rob & Wijnand De Dorpentocht: Elshout

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie