Meer NPO

Sanders Vriendenteam - donderdag 18 juni 2020


Met je buitenbeentje uit bed! Samen met je vrienden Sander Hoogendoorn, Thijs Boontjes, Dieuwke Teertstra en Luc Sarneel voelt zelfs de maandagochtend alsof het bijna weekend is. Dat maakt vroeg opstaan net iets makkelijker. Aanvoerder Sander draait de lekkerste ochtendliedjes, vlamt je wakker tijdens de 10 minuten mix, daagt je uit in de Wakey Wakey Quiz, heeft je nodig om de Introdomino slang zo lang mogelijk te maken en zorgt ervoor dat jij je nooit meer alleen voelt in ‘Ben ik de enige?’. Oh en heb jij als vriend nog geen Sanders Vriendenteam sjaaltje? Stuur dan ‘sjaal om’ via de 3FM app en neem ook zo op als hij je belt..! Ben jij onze vriend? Luister dan werkdagelijks tussen 6 en 9 uur naar 3FM! ?

Sanders Vriendenteam

donderdag 18 juni 2020
06:00 - 09:00 uur

Programmapagina

Uitzendingen