Programma
BNNVARA

Morning Glory

  1. Programma'schevron right
  2. Morning Glory

Na een heel jaar Sanders Vriendenteam presenteren, is Sander wel toe aan wat rust. Edson neemt de boel over en gaat iets speciaals doen.

In Morning Glory wordt tijdens de Olympische Spelen ruim aandacht besteed aan alles wat er in Tokio gebeurt. En om het scherp te houden, gaat het presentatietrio met elkaar en met de luisteraar de strijd aan in de Olympische Pool: wie is de beste voorspeller van de medaillespiegel van de Spelen?

Verder zijn er, omdat het komkommertijd is, schitterende caloriearme prijzen te verdienen met de nu al legendarische komkommerbingo. Natuurlijk staat goede muziek centraal en zijn er liveoptredens om de dag vrolijk te beginnen.

Even voorstellen. Noa Vahle weet alles van sport en werkte eerder achter de schermen bij BNNVARA en bij VI. Roelof de Vries presenteert het programma B.V.S.C. op NPO Radio 1 en natuurlijk podcast De Krokante Leesmap. Hij won in 2018 de zomereditie van De Slimste Mens. Edson da Graça is comedian, acteur en presentator, dat gaat lachen worden 's morgens. Hij maakt onder meer Willem Wever en Nieuwe Baasjes. Hij maakt met Morning Glory zijn debuut op de radio.