Naar homepage
Presentator

Yoeri Leeflang

  1. Presentatorenchevron right
  2. Yoeri Leeflang

Yoeri begint in 2012 met muziek maken en het spelen van verschillende instrumenten. Toch blijft er iets kriebelen, Yoeri wil namelijk alles kunnen spelen. Daarom begint 'ie met een opleiding in muziekproductie. Daar begint het allemaal.

Yoeri begint in 2013 met de opleiding Muziekproductie in Amsterdam, hetzelfde jaar als zijn allereerste release bij Armada. Hij begint een eigen label, brengt een par platen uit en rond zijn opleiding af. Hij is regelmatig in de club te vinden, achter de draaitafels dan!

Hij haalt zij diploma en gaat werken voor Social Entertainment in Amstelveen waarbij hij video's presenteert voor het kanaal "Handig". Dat kanaal loopt zo lekker dat het inmiddels zo'n 20.000 volgers telt. Er komen dagelijks handige tips op te staan waarvan er eentje wel heel speciaal is.

Er kwam namelijk een video op het Handig kanaal dat viral ging in Nederland! FunX vond dat zo leuk dat ze even met Yoeri willen praten op de radio. Dat gesprek ging zo lekker dat Yoeri vaker wordt uitgenodigd. Hij ontdekt een liefde voor radio en geeft zich op voor de Campus.

Yoeri heeft geen radio-ervaring en oefent daarom genoeg in de studio om op niveau te komen. Hij kan snel terecht bij KX waarmee hij zijn eerste radio-slot te pakken heeft! En dat is niet alles, Yoeri is namelijk nu ook op 3FM te horen! Elke vrijdag tussen 02:00 en 04:00 maakt 'ie met liefde radio voor je.

Lang Leve Het Weekend!
Lang Leve Het Weekend!

Zaterdag 00:00 - 02:00 uur