Naar homepage
Presentator

Rámon Verkoeijen

  1. Presentatorenchevron right
  2. Rámon Verkoeijen

Rámon (1986) maakte twee jaartjes zelf radioprogramma’s bij lokale en regionale omroepen en werd op z’n 18e stagiair bij YorinFM. Hij loopt daar onder ander bij Robert Jensen en Rob Stenders mee en houdt zich tijdens zijn stage bezig met audiovormgeving.

Bij YorinFM ontmoet hij Timur, waar hij al vlug als stagiair aan mocht schuiven in het dagelijkse avondprogramma. Rámon verhuist met Timur mee naar Caz! waar ze dagelijks 's middags te horen zijn tussen 16.00 en 19.00 uur.

Rámon komt onder meer onder de aandacht doordat hij in verkiezingstijd zijn stembiljet weggeeft aan een luisteraar. Hij roept vervolgens luisteraars die ook geen duidelijke mening hebben op hun stembiljet op te sturen naar hem. Op die manier kan Rámon de stembiljetten geven aan mensen met een duidelijke mening. Onder de naam Kaspa & Monsta maakt hij voor het programma van Timur een plaat genaamd "Mmm lekker mmm..." met verborgen teksten die op verschillende landelijke radiostations worden gedraaid.

Later heeft Rámon een eigen programma op zaterdagavond van 22:00 tot 00:00 uur. In Rámon, met een streepje op de A brengt Rámon een soort Facebook op de radio: waar is iedereen en wie heeft de leukste zaterdagavond? Natuurlijk afgewisseld met heel veel dansbare muziek. Daarnaast zit Rámon ook al een tijdje naast Timur op zaterdag- en zondagmiddag bij Open Radio met Timur & Rámon.

Vergeet de weekendprogramma's, vanaf september 2015 hoor je Timur en Rámon iedere werkdag tussen 12:00 - 14:00 uur. Muzikaal beleg op je boterham? No problem, fixen zij gewoon! Totdat Timur in 2016 dus tot het besluit komt om voor nu te stoppen met radiomaken. Wie wordt het nieuwe maatje van Rámon? Nou, dat zullen we je vertellen. Mark van der Molen. Vanaf november 2016 hoor je het programma Mark+Rámon iedere doordeweekse dag tussen 16:00 en 18:00 op 3FM.

De Boem Boem Disco Show
De Boem Boem Disco Show

Vrijdag 22:00 - 23:59 uur