Presentator

Rámon Verkoeijen

  1. Presentatorenchevron right
  2. Rámon Verkoeijen
Rámon zit al een tijd in het radiovak en doet altijd al wat hij wil. Na stage te hebben gelopen bij YorinFM, verhuist hij naar de zender Caz!. Hier geeft hij bijvoorbeeld zijn eigen stembiljet weg in verkiezingstijd, of maakt hij een plaat die overal in Nederlands anders klinkt. Na een pauze van radio maken is hij nu weer te horen op 3FM, met ongecensureerd en wel.

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest? 
Swedish House Maffia, Ushuaïa, 2013, Ibiza. De rocksterren van de dance industrie. Heel hard, strak en terwijl dat terwijl de zon onder ging op Ibiza. Swedish House Maffia is meer dan een act, het is een beleving, het is iets dat je meegemaakt moet hebben.  

Welk album staat forever on repeat bij jou? 
Daft Punk – Random Acces Memories. Hier hoef ik geen seconden over na te denken. Van de songs tot de manier waarop ze geproduceerd zijn. Ieder detail klopt. Na 100 keer luisteren ontdek je nog steeds nieuwe details. Dan kunnen er maar weinig. Het is een Gift From Heaven!!! 
 
Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is... 
Dat zijn er veel, ik voel me na velen jaren 3FM soms een beetje een jonge “Padre di Famiglia” van de club. Klusjesmannen in tijden van Serious Request samen met Sander Lantinga is wel een favoriete herinnering. De lol en het plezier die we hadden met toevallig een camerateam erbij.  
 
Een zaterdagavond, 22:22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie? 
In een restaurant met vrienden. Pratend over de mooie dingen van het leven. Elkaar irritant veel complimenten geven en er dan met nog meer energie uit het weekend komen.   
 
Wat is je top 3 voor de Festival Top 1003? 
1. Duke Dumont – ‘Love Song’ 
2. Arcade Fire – ‘Everything Now’ 
3. Purple Disco Machine – ‘Dished’