Presentator

Mark van der Molen

  1. Presentatorenchevron right
  2. Mark van der Molen
Al vanaf jonge leeftijd weet Mark heel goed wat voor muziek hij wil luisteren. Wat is dan je beste optie? Bij de radio gaan werken natuurlijk! Na Alphen Stad FM, KINK Radio en Radio Veronica te hebben uitgeprobeerd, vindt hij zijn thuis bij 3FM. Tegenwoordig hoor je hem hier nog steeds zitten, altijd met gepast commentaar en nieuwe muziek ten top.

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest?
The War On Drugs op Lowlands 2018. Een ondergaande zon maar nog wel een fijne warmte in de lucht. Alles leek te kloppen. Van de setlist tot het geluid en het publiek. 

Welk album staat forever on repeat bij jou?
Jamie XX - In Colour

Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is...
Jaren geleden mocht ik verslag doen van Concert At Sea. We waren daar volop aanwezig en ik moest Racoon interviewen direct na hun optreden. Ik had ondanks het grauwe weer een zonnebril op want ik werd met de minuut misselijker van een eerder gegeten portie vis. In een tijdsbestek van 30 minuten zag ik een geweldig optreden, een ongemakkelijke band die geen idee hadden wat ze met een stotterende, zieke DJ aan moesten en een prachtig uitzicht met een ondergaande zon. Alle facetten van werken op een festival samengevat.

Een zaterdagavond, 22:22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie?
Vermoedelijk nagenietend van een spaghetti carbonara met m’n vriendin. Een limoncello & tonic achteraf, thuis of in een goede cocktailbar.

Wat is je top 3 voor de Festival Top 1003?
1. The War On Drugs – ‘Pain’
2. The Prodigy – ‘Smack My Bitch Up’
3. The XX – ‘Loud Places’