Naar homepage
Presentator

Mark van der Molen

  1. Presentatorenchevron right
  2. Mark van der Molen

Als je geboren wordt in Gouda, in een maand waarin Harold Faltermeyer - 'Axel F', Baltimora - 'Tarzan Boy' en Benny Neyman - 'Waarom Fluister Ik Je Naam Nog' op nummer 1 hebben gestaan, dan sta je al met 4-0 achter.

Gelukkig weet Mark van der Molen (1985) zijn tragische lot te veranderen door in boomkwekersdorp Boskoop zijn tijd door te brengen in de plaatselijke CD-winkel. Nadat hij daar bezoekers steeds vaker begint lastig te vallen met de vraag of ze "de nieuwe van The Offspring" al hebben gehoord en hardhandig uit de zaak wordt verwijderd, is er nog maar één optie: radio!

In 2003 mag Mark zijn punkgospel verspreiden bij de lokale omroep van Waddinxveen. Buiten de uitzending om, dat dan weer wel. Op de radio mag hij bijdragen als technicus van het programma "De Wijkagent", waarin een politieagent die steeds meer dronken wordt in z'n vrije middag de politieberichten moet oplezen.

Na een mooie periode bij Alphen Stad FM verkast Mark naar het alternatieve station Kink FM, dat inmiddels ter ziele is. Onder leiding van Arjen Grolleman leert Mark daar de fijne kneepjes van het schreeuwen over het intro van Boston met Amanda en dat niet alle Duitse muziek per definitie ruk is. In 2011 wordt Mark als drenkeling opgepikt door de boot van Radio Veronica, alwaar hij na drie mooie jaren weer naar de kust zwemt om de nacht bij 3FM te gaan doen.
Na tijden de nacht onveilig te hebben gemaakt, start Mark vanaf november 2016 samen met Rámon een nieuwe lunchshow Mark+Rámon. Je hoort het duo van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 18:00 op 3FM.