Presentator

Luc Sarneel

  1. Presentatorenchevron right
  2. Luc Sarneel
Deze Zeeuwse jongen zit niet graag stil: Luc heeft al redelijk wat radio-ervaring opgedaan in zijn 24 jaar durende leven en die deelt hij nu graag met je. Na de lokale radiostations te hebben uitgespeeld gaat hij naar de BNN Academy om zijn talent nog verder te ontwikkelen. En dat is ‘m goed gelukt en is terug te horen in z’n shows. Wat je kunt verwachten? Een chaotische muzieksmaak, NUL saaie momenten en opvallend weinig Zeeuws accent!

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest?

Het beste concert waar ik ooit ben geweest is – als ik dan toch moet kiezen – het concert van Bruce Springsteen in het Goffertpark in Nijmegen, juni 2013. Het kwam die dag met bakken uit de lucht maar Bruce Springsteen en zijn E-Streetband bouwde er een waanzinnig, drie uur durend, feest van. The Boss bleef na een tijdje maar roepen “It’s not raining hard enough yet!!” terwijl hij zelf al tot op het bot doorweekt was.


Welk album staat forever on repeat bij jou?

Jezus, alweer zo’n onmogelijke vraag om te beantwoorden. Het zou zomaar het album The Resistance van Muse kunnen zijn. Maar ik moet ook direct denken aan Caustic Love van Paolo Nutini. Back To Black van Amy Winehouse? Of een greatest hit album van Charles Aznavour! Graag de volgende vraag, ik word gek…


Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is...

Nog in de maak maar ik bel je zodra dat moment achter de rug is!


Een zaterdagavond, 22:22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie?

Om mij te vinden kan je het best zoeken in één van de vele kroegen die Utrecht rijk is. Waarschijnlijk met mijn vrienden. Kom erbij!


Wat is je top 3 voor de Festival Top 1003? 1. Muse – ‘Stockholm Syndrome’

2. ABBA – ‘Gimme Gimme Gimme’

3. Cat Empire – ‘Brighter Than Gold’