Presentator

Floris Molenaar

  1. Presentatorenchevron right
  2. Floris Molenaar
Floris, opgegroeid in Groningen, schitterde jarenlang in het oranje shirt van het Nederlands jeugdteam hockey. Maar naast deze sportieve passie giert de passie voor muziek en radio ook door zijn aderen. Toen hij in 2009 in zijn toenmalige woonplaats Groningen bij de brievenbus van het Glazen Huis stond wist hij het zeker: ik wil radio maken. Jaren later is hij er nu 's nachts bij om samen met jou die nacht door te knallen! Kom er gezellig bij.

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest?
"Eigenlijk twee optredens: Jason Mraz in de Ziggo Dome en Robbie Williams in de Ziggo Dome. Ik kan niet kiezen, Jason Mraz was zo tot in de perfectie zuiver de hele avond! En Robbie Williams liet even zien hoe je een show weggeeft, ik kan niet wachten om er weer eens te staan!"

Welk album staat forever on repeat bij jou?
"Rivals van Kensington, met name omdat hier 'War' op staat. Dat vind ik echt een van de meest magische platen die Nederland ooit heeft voortgebracht. Maar er staan meer toppers op zoals 'Streets' en 'Done With It', smullen!"

Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is... 
"Het moment dat ik voor het eerst de studio binnenliep, het voelde direct als mijn thuis! En dat komt natuurlijk door al die leuke, lieve, enthousiaste luisteraars!"

Een zaterdagavond, 22:22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie?
"In een bruine kroeg, oh dat klinkt wel echt als een ouwe lul. Maar ik vind niets leuker dan in een bruine kroeg vol rumoer lekker te ouwehoeren met mijn vrienden. Speciaalbiertje erbij en gaan. Zie ik je daar?"

Wat is je top 3 voor de Festival Top 1003?
- John Mayer - 'Gravity'
- Volbeat - 'Lola Montez'
- Queen - 'Love Of My Life'