Presentator

Andres Odijk

  1. Presentatorenchevron right
  2. Andres Odijk
Zijn eerst werkstuk op de basisschool ging over 3FM en sindsdien wilde Andres bij de radio. Een studie journalistiek moest hem verder helpen, maar bier drinken vond hij leuker dan het maken van tentamens. Gelukkig kan hij bij 3FM z'n grootste hobby uitoefenen: praten. Bel 'm daarom vooral tijdens z'n programma op 0909-1336, vind ‘ie leuk!

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest? 
Sowiesoooo c2c live op ADE! Mijn eerste ADE ooit, ik werd 16 en ging samen met... m’n vader. Het was te gek. C2C Was een frans DJ collectief wat b2b2b2b draaide. Maar ook de visuals waren zo dik, de beleving en de vibe van de massa was crazy!

Welk album staat forever on repeat? 
Stiekem is dat Anouk Live At Gelredome! Maar eigenlijk heb ik 2 albums: The Slow Rush van Tame Impala is monsterlijk goed. Misschien wel het beste album ooit. En in het weekend Mordechai van Khruangbin, ultiem relaxt wakker worden.

Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is… 
Qua eigen dingen vond ik onze studentenshow sick. Luc Sarneel en ik gingen kratzitten en werden na twee uur straal bezopen. Alles voor de wetenschap natuurlijk! Of het verslag doen van Lowlands 2021, bij mensen in de tuin, want Covid. In de uren van Wijnand ging ik heel Nederland door opzoek naar de leukste thuiscampings, het was heel bijzonder hoe mensen toch nog iets konden vieren.
Het beste 3FM moment in het algemeen: de eerste editie van de Lifeline!

Een zaterdagavond 22.22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie? 
Met Jari, Peter, Bas, Hanco op een willekeurige plek waar er bier en blow te verkrijgen is!

Wat is de top 3 voor de Festival Top 1003?
1. Tame Impala - ‘Lost in Yesterday’
2. Gorillaz - ‘Feel good inc.’
3. Bring Me The Horizon - ‘Throne’