Zwarte Cross

Eerste namen Zwarte Cross 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen Zwarte Cross 2012

Festivaldirectrice Tante Rikie maakt de eerste namen bekend: o.a. Beth Hart, Within Temptation en Chef' Special op editie 16.

Festivaldirectrice Tante Rikie Nijman is heel blij met de eerste namen. Ze vertelt ook dat er binnenkort nog veel meer van het programma bekend wordt.

Tante Rikie over de eerste namen

“Alle artiesten zijn een uitzonderlijk hoog niveau en we hebben nu al een mooie mix van allerlei genres. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want zeer binnenkort komen we met nog meer binnen- en buitenlandse namen!"

"Er is ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Zelf zie ik het meeste uit naar Within Temptation, want dat is een band van absoluut wereldformaat! Daarnaast hou ik er zelf ook wel van om verkleed als prinses over keiharde muziek heen te galmen”.

De line-up tot nu toe

Het festival heeft meer dan 20 podia waar tijdens de drie dagen dat het festival duurt, meer dan 100 bands op spelen:

- Muziek vrijdag: Within Temptation
- Muziek zaterdag: DeWolff, Asteroids Galaxy Tour (DEN), Di-rect, Textures, The Deaf, Frei.Wild (DUI), Ben Prestage (VS), Kreator (DUI)
- Muziek zondag: Beth Hart (VS), Chef’Special, Fiddler’s Green (DUI)

Daarnaast zijn ook de Ill Nino (VS), Backcorner Boogie Band, en The Swinging Mood Orchestra bevestigd.

Zwarte Cross 2012

Lichtenvoorde is 20, 21 en 22 juli voor muziekliefhebbers én de snelheidsduivels de plek om te zijn. Dan wordt in het plaatsje in de Achterhoek voor de 16e keer het Zwarte Cross festival gehouden. Er zijn nog kaarten voor het festival te koop. Voor meer info over het festival en de kaarten: kijk hier!

Ster advertentie
Ster advertentie