Zwarte Cross

Audiohighlights Zwarte Cross zondag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audiohighlights Zwarte Cross zondag
Bart Arens in de studio, Sander Guis op het veld met een zender en een festival in volle gang. De Zwarte Cross zondag in audiohighlightsDe roes is uitgeslapen, de zon knalt als een gouden knoest aan het hemels firmament naar beneden, muziek en het geluid van ronkende motoren waaien over het veld. De laatste dag van de Zwarte Cross 2010 is van start gegaan.

Bert van Lent gezocht

Zonder verslaggever is het nogal lastig om de sfeer van een festival te kunnen overbrengen op de thuisblijvers en daarom schakelen we altijd iemand in die met een wandelzender het veld op gaat. Bert van Lent wilde heel graag de eerste dienst doen en reed dan ook heel vroeg van huis... naar Zeeland?!?



Caro Emerald handlezen met Professor Drabb

Na haar optreden op de Zwarte Cross kwam Caro even uitblazen bij 3FM in de airco gekoelde studio. Professor Drabb, een handlezer van allure, kwam langs om haar toekomst te voorspellen.





Bellen met de Baseballs

De vetkuiven van de Baseballs stonden weer strak van de wax en de mannen eronder stonden strak van de adrenaline die ze kregen van de Zwarte Cross. Bart liet Marjolein, een enorme fan van de rockabillies, bellen met de mannen en zij mocht hen een aantal vragen stellen.





Commandant van een showorkest

Hoe luidt je een tweede uur van de Zwarte Cross uitzending op zondag nou in zonder afbreuk te doen aan de grandeur ervan? Een fanfare inzetten natuurlijk! Met een dansmarieke...





Kontrust in de studio

Stefan en Agatha van Kontrust waren al even aanwezig op de Zwarte Cross en genoten van de zon, zang en biertjes van het festival. Bart onderwierp ze dan ook aan een festivaltest.





Mees de muntenman

Terwijl zijn vader in de zon geniet van een biertje, is Mees druk in de weer met het verzamelen van oude bekertjes. Deze levert hij weer in bij een inzamelpunt en in ruil daarvoor krijgt hij weer nieuwe munten voor bier voor papa. De cirkel is rond...

Ster advertentie
Ster advertentie