Zwarte Cross

Dode gevonden op camping Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. Dode gevonden op camping Zwarte Cross

Overlijden bezoeker

Er is vrijdagmiddag een dode gevonden op een camping bij de Zwarte Cross. De organisatie van het festival heeft het nieuws bevestigd, maar heeft nog geen verdere informatie. De politie in Lichtenvoorde is bezig met onderzoek. Wat dit verder betekent voor de programmering van vandaag en de rest van het festival weekend is ook nog niet duidelijk.

De organisatie van de Zwarte Cross reageert in een bericht: "Wij zijn erg getroffen door het overlijden van deze bezoeker. Wij leven mee met de familie en betrokkenen. Op dit moment is het onderzoek nog gaande en wij kunnen daarom niet nader op het verschrikkelijke voorval ingaan".

Het lichaam werd gevonden op de camping in Vragender. De eerste melding kwam rond 15:00 bij de politie binnen, schrijft de NOS. Zaterdagmiddag laat de politie in een bericht weten dat de man niet slachtoffer geworden is van een misdrijf.

Ereronde

De NOS laat in een bericht weten dat de vriendengroep van de man morgen op het festivalterrein een ereronde voor hem wil rijden. Dat zei één van hen tegen Omroep Gelderland. Ook zijn ze van plan op het festivalterrein te blijven van de Zwarte Cross.

Ster advertentie
Ster advertentie