Zwarte Cross

BN-ers race tijdens de Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. BN-ers race tijdens de Zwarte Cross
Ieder jaar sta je weer met open mond van verbazing te kijken welke BN-ers zich op een gemotoriseerd voertuig wagen op de Zwarte Cross. Zo rijdt ook Coen Swijnenberg weer mee! Oh nee... toch niet!
Na een aantal testrondjes backstage hebben de meeste BN-ers er wel vertrouwen in. Zij wagen zich op de zondagmiddag van de Zwarte Cross op het racecircuit en hopen de eindstreep heelhuids te bereiken.

Wie rijden er mee in de prominenten klasse?

Coen Swijnenberg was van plan om dit jaar weer mee te rijden om zo de genante klassering van vorig jaar te overtreffen. Het lijkt er echter op dat hij ook dit jaar weer gaat teleurstellen, want Coen heeft zich afgemeld!

De reden is echter meer dan begrijpelijk, want zijn zoontje Timme zou anders moederziel alleen in dat grote huis achter moeten blijven en dat kan Coen niet over zijn peperkoekenhartje verkrijgen.

Grote woorden in het verleden

Om even te benadrukken hoe erg Coen erop gebrand was om dit jaar geen flater te slaan, laten we toch nog even zijn uitspraak van een tijdje geleden staan.

Coen Swijnenberg: "Mijn plan is om dit jaar niemand achterop te nemen tijdens de race. Vorig jaar reed ik als een drol over het terrein, omdat Sander Guis achterop zat te schreeuwen als een wijf. Ik ga voor een plek bij de eerste tien. Haal ik dat niet, dan lever ik een tegenprestatie. Die mogen de 3FM luisteraars bepalen."

Andere deelnemers zijn o.a. Wouter van der Goes, Nicolette Kluijver, Hans Kazan, Filemon Wesselink, Bennie Joling, Gijs Joling en nog vele anderen

.>> Voor de volledige deelnemerslijst, klik hier


Mocht Coen geen plek bij de eerste 10 halen, had hij een tegensprestatie geleverd die jullie mochten bedenken. Dit waren de suggesties.

Ster advertentie
Ster advertentie