Zwarte Cross

Barbara en Bart crashen

  1. Nieuwschevron right
  2. Barbara en Bart crashen
De BN-er race op de Zwarte Cross eist ieder jaar weer zijn tol. Dit keer lazerde Barbara Karel van een quad af, bestuurd door Bart van Racoon.
Op het trainingsveld achter het crossterrein liep Barbara rond op zoek naar een geschikte coureur om bij achterop te kruipen. Coen Swijnenberg was er niet, dus moest ze op zoek naar een andere houvast, zodat zij in alle rust verslag kon doen van dit gemotoriseerde geweld.

Beuken met Bart

Bart van de Weide, zanger van Racoon, was de lulligste niet en schoof iets naar voren op zijn zadel, zodat Barbara achterop kon kruipen. Zo gezegd, zo gedaan en voor ze het wist verdween Barbara in een enorme stofwolk op weg naar de finish.

Crash op de Zwarte Cross

Om live in de uitzending van Bart Arens verslag te kunnen doen, had Barbara een draagbare zender meegenomen. Toen de Zeeuwse zanger zijn voertuig echter vol in de vangrail parkeerde bleef er weinig van de zender over. Barbara knalde van de quad in volle vaart op het apparaat en ontnam het daarmee zijn laatste wil om te zenden.

Verschroeid vlees

Bart brande hierbij zijn been aan de uitlaat, maar stapte met gemak weer op zijn quad om zo de eindstreep alsnog te halen. Motoren, bier en verband vlees; als dat niet Rock & Roll is, dan weten wij het ook niet meer.

Ster advertentie
Ster advertentie