Zwarte Cross

De Zwarte Cross is voor iedereen

  1. Nieuwschevron right
  2. De Zwarte Cross is voor iedereen

Het is een gemêleerd publiek op de Zwarte Cross. Huismoeders met een pittig kapsel, jonge honden met houten klompen en blonde meisjes in hotpants. Alles komt voorbij. We vroegen ze wat deze cross nou De Cross maakt.

Meisjes met blonde haren

"Wij wonen ook in de Achterhoek en iedereen uit de Achterhoek komt naar de Cross. Supergezellig. En als je hier bent moet je gewoon niet nadenken, maar gewoon doen. Dus kom hier en maak feest!"

Jongens op klompen

"Bier, gezelligheid, ouwehoeren en høken. Dat is voor ons de Zwarte Cross. En hier kan alles gewoon. Wat je ook bedenkt, het kan. Gewoon drie dagen feest. Dus iedereen die van feest houdt: komt noar de Cross!"

Ouwe dialectrockers

"Het is gewoon mooi! Dat zegt alles al, want voor iedereen is er wel iets. Maakt niet uit waar je van houdt. Ik houd van heel divers en dit festival is heel divers. Machtig mooi toch?"

Gezinnetjes

"We zijn een dagje op de cross. Gisteren twijfelden we even door het weer, maar we hebben zeker geen spijt. Het is heel leuk voor de kinderen en we kwamen vandaag vooral voor Normaal. Dat was echt helemaal super, super! Dat kleine kereltje van ons vond het ook geweldig. Die had een Normaal-shirtje aan, dus die kreeg mooi veel aandacht van iedereen. Voor een gezin is de Cross zeker een aanrader!"

Meisjes met bloemen in de haren

*Schorre stem* "De sfeer hier is zo relaxed. Alles kan, alles mag. En als vrouw hoef je een keer niet de hele tijd op je uiterlijk te letten. Mijn stem ligt nog bij de tent, want op de camping is het ook een bak feest. Als je hierheen komt, moet je zeker op de camping komen staan en dan naar Jovink gaan. Dat is echt het leukste feestje van het jaar. Iedereen is nieuw, lekker lomp en gezellig op de camping."

Ster advertentie
Ster advertentie