Zwarte Cross

Lichtenvoorde is het Leukste Dorp van Gelderland

  1. Nieuwschevron right
  2. Lichtenvoorde is het Leukste Dorp van Gelderland

De Zwarte Cross wordt elk jaar in Lichtenvoorde gehouden. Daarom is het natuurlijk logisch dat deze plaats in het programma van Giel verkozen is tot Leukste Dorp van Gelderland!

Verslaggeefster Cielke bleef na de Zwarte Cross lekker in Gelderland hangen en maakte de dorpsbewoners maandagmorgen 29 juli wakker met het goede nieuws dat het dorp was verkozen tot Leukste Dorp van Gelderland.

Lichtenvoorde is het Leukste Dorp van Gelderland

Gewapend met een megafoon maakte zij de bewoners van Lichtenvoorde wakker. Martijn had Lichtenvoorde opgegeven en Cielke kwam hem daarom als eerste feliciteren en gaf hem een oorkonde.

Feest in Lichtenvoorde met Dokters' Swingende Infuustoeters!

De bewoners van Lichtenvoorde lieten maandagmorgen zien dat hun dorp niet voor niks het Leukste Dorp van Gelderland is. Warme broodjes, verse koffie en het plaatselijke dweilorkest was uitgerukt! De burgemeester was er uiteraard ook bij. Hij was ook bij The Naked Run op de Zwarte Cross en zei dat hij Giel ook had gezien: "Ik heb meer van hem gezien dan hij van mij!" De Burgemeester was supertrots dat Lichtenvoorde had gewonnen: "Het is echt heel leuk om hier burgemeester te kunnen zijn!"

Ster advertentie
Ster advertentie