Zwarte Cross

Giel vanaf de Zwarte Cross!

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel vanaf de Zwarte Cross!
Op vrijdagmorgen was het festivalterrein nog niet open, maar omdat de camping donderdavond al geopend was waren daar wel al mensen te vinden!
Giel zond vrijdagmorgen live uit vanaf de Zwarte Cross. Hij stond voor een leeg festivalterrein, maar hij maakte natuurlijk ook nog even een rondje over de camping!

Vroege Vogels op de Camping

De stemming zat er al goed in bij de die hard festivalgangers. De 24-uur supermarkt was natuurlijk al open en de vroege vogels onder de festivalgangers stonden daar natuurlijk al aan de koffie. Een van de meiden daar was alleen niet zo enthausiast en wou alweer naar huis..."Ik ben gewoon hartstikke ongesteld! Maar ik kom vanmiddag gewoon weer terug." Welkom op de Zwarte Cross!


Clip primeur!

Natuurlijk kun je de morgen niet beginnen zonder live muziek. Daarom stond de Band Zonder Banaan al vroeg in een tentje op de Zwarte Cross. Ze speelden natuurlijk niet alleen hun eigen klassieker "7 Dagen 7 Zonden" maar coverden ook nog even Go Back To The Zoo's "Smoking On The Balcony"! En Giel had een PRIMEUR mensen! Live op de radio mocht hij de nieuwe clip van Band Zonder Banaan primeuren! Als dat geen goede radio is...


Ronde 2 op de Camping

Wat moet je 's morgens vroeg anders op de Zwarte Cross dan crossen! Giel kreeg een spoedcursus en mocht op de rodeomotor! Rodeomotor? Het idee is simpel, but don't try this at home! Men neme een motor. Maak deze motor vast aan een grote paal in de grond. Zorg ervoor dat deze motor om het paaltje kan blijven rijden. Ga eropzitten en blijf er zo lang mogelijk op zitten terwijl je vol gas geeft. In de Achterhoek vermaken ze zich hier kostelijk mee. Giel had het ook overleeft en ging zelfs voor een tweede ronde!


Ster advertentie
Ster advertentie