Video

Check de nieuwe video van 3FM Serious Talent Tom Tukker!

  1. Nieuwschevron right
  2. Check de nieuwe video van 3FM Serious Talent Tom Tukker!

Een nieuwe maand, dus tijd voor nieuw talent. In maart ga je Tom Tukker lekker vaak horen op 3FM, hij is namelijk 3FM Serious Talent.

Deze van huis uit Hilversumse boy maakt melancholieke en romantische muziek die herkenbaar is door zijn fijne stem. Zijn single 'Rain Is Gone' is een nummer dat snel blijft hangen. "Wait till the rain is gone", zingt hij op deze track over verlies en verlangen. En in maart willen we toch allemaal niets liever dan dat de regen overgaat?

Nieuwe video

In de video voor 'Rain Is Gone' zie je niet alleen Tom Tukker, maar ook een flinke portie moderne dans. Kleine waarschuwing: niet geschikt voor cleanfreaks. Nagelwitte outfits en zwart zand gaan niet zo lekker samen ;)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom Tom Tukker?

Misschien ken je hem al van de Popronde 2015. Tom is namelijk al heel lang met muziek bezig. Zo studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam en zat hij in de band Mondae. Nu maakt hij zijn muziek alleen en trekt hij zich graag terug in IJsland om te ontsnappen aan hectiek. Daar vindt hij ook inspiratie voor nieuwe liedjes. Tom is een rasmuzikant die ons met ‘Rain Is Gone’ volledig over de streep heeft getrokken.

Tom Tukker tijdens de Popronde 2015.

Voor wie is Tom Tukker?

Voor mensen die houden van goede liedjes die net iets meer body hebben dan een 'gewone' singer-songwriter. Mooie stem, fijn geluid en dus voor iedereen!

Ster advertentie
Ster advertentie