Video

De nieuwe video van Imagine Dragons is een knettergekke trip

  1. Nieuwschevron right
  2. De nieuwe video van Imagine Dragons is een knettergekke trip

Imagine Dragons flikken het weer! Voor de soundtrack van de nieuwe film Ralph Breaks The Internet maakte band de opvallende single 'Zero'. In de opmerkelijke videoclip zie je alles verschijnen wat het almachtige internet te bieden heeft en dat leidt dus tot best wel een wonderlijke combinatie.

'ZERO'

In deze nieuwe bitterzoete track van Imagine Dragons zie je hoe een luchtig gezongen nummer gecombineerd wordt met een beladen tekst. 'Zero' gaat over iemand die zich waardeloos, eenzaam en shit voelt in een wereld die in zijn ogen nep is. Er zit dus wel een vleugje depressie en somberheid in de track, een onderwerp wat Imagine Dragons sowieso niet snel schuwt.

DE UNIEKE, LEIPE EN HECTISCHE VIDEOCLIP 'ZERO'

Ga d'r maar eens lekker voor zitten want 'Zero' neemt je mee door alle facetten van het internet! Je ziet de lyrics in beeld terwijl iemand op zijn computer zit te browsen. Een visueel hoogstandje dat je van het begin tot eind geboeid houdt. Voor de diehard meme-fans is de video trouwens ook een virtueel genot. Je wordt overprikkeld door pop-ups, dansende katten en virusbestrijders. Wat vind jij van de nieuwe clip?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie