Video

Sofi Tukker test eindelijk Franks broodje kroket op Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. Sofi Tukker test eindelijk Franks broodje kroket op Lowlands

Een weekje geleden sprak 3FM-dj Frank het Amerikaanse duo Sofi Tukker op Sziget. Daar introduceerde hij ons favoriete Hollandse fenomeen: het broodje kroket. Maar die was natuurlijk niet te vinden in Hongarije, dus daarom beloofde hij dat broodje te overhandigen als ze elkaar op Lowlands tegen zouden komen. Vandaag was die dag!

De show

Sofi Tukker stond eerder die dag in de India op Lowlands en brak alles af. Wat een toffe show en wat een potje elektronische power komt er uit die twee. Tucker: "It was maybe one of our best shows EVER! There were way too many people, the vibe was amazing and the crowd was so loud and completely with us."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tijd voor kroketten

Hartstikke leuk natuurlijk, zo'n geweldige show, maar laten we even naar belangrijkere zaken overgaan. Kroketten. Vorige week speelde Frank een spelletje met het tweetal waarin ze op een gegeven moment hun favoriete snack moesten noemen. Sophie en Tucker (zoals ze bij voornaam heten) kozen iets heel gezonds. Amateurs. In Nederland is je favoriete snack natuurlijk een heerlijk broodje kroket.

Sophie is vegetariër, dus daarom wordt alleen Tucker verblijd met vier broodjes voor hemzelf. "Perfect, I'm so hungry!" Zijn gezicht spreekt boekdelen: het is een match made in kroketten heaven. "It's so good, I don't even know how to describe it. This is definitely better than avocado."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie