Video
KRO-NCRV

Dit was het optreden van INU INU in de 3FM LiveBox ín badpak!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was het optreden van INU INU in de 3FM LiveBox ín badpak!

INU INU won deze maand de Elevator Pitch. Ze haalden de andere twee bands dik in en dat betekende dat de ploeg mocht optreden in de 3FM Live Box! Het was het allereerste optreden van de band dus een beetje spannend was het wel. Check hier de beelden!

In badpak

En dat optreden doet INU INU geheel in stijl. De zangeres van de groep wil vanaf nu namelijk alleen maar optreden in een badpak. Die badpakken en zangeres Amber zijn overigens echt wel een dingetje. "Een badpak zit superlekker. Ik trek dat ook gewoon aan naar werk. Dan draag ik 't gewoon onder mijn kleren. En ja, ik werk bij een hele serieuze organisatie maar ik denk dat niemand het doorheeft."

'Sauerkraut'

In de 3FM LiveBox speelden ze twee tracks waaronder 'Sauerkraut' . De video kun je hieronder checken. "Het was het allereerste optreden van INU INU ooit. Ik vond het best wel eng, maar ook heel leuk. We hebben enorm veel geoefend de afgelopen week", vertelt zangeres Amber. "Als je wil beginnen als band is het belangrijk dat je in jezelf gelooft en enthousiast bent.

Volgende maand is er weer een gloednieuwe winnaar!

Ster advertentie
Ster advertentie