Video

Bekijk hier Dotan's indrukwekkende video voor 'Bones'

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk hier Dotan's indrukwekkende video voor 'Bones'

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat: Dotan heeft een video voor 'Bones' en die primeurt hij vandaag hier! Tussen 10:00 uur en 12:00 uur bekijk je de clip exclusief op 3FM.nl. En dat je 'm even kijkt raden we aan, want het is een video die ongetwijfeld een indruk op je achterlaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verhalen zonder gouden randje

Tijdens het schrijven van nieuwe muziek kwam Dotan erachter dat hij eigenlijk schreef wat anderen van hem wilden horen. Hij besloot om het anders aan te pakken en echt iets vanuit hemzelf te schrijven. Dat werd 'Bones'. Het nummer is een oproep om eerlijker te zijn over ons leven. We leven nu in een wereld vol social media, waar iedereen op z'n mooist lijkt te zijn. Het is een soort verzamelplek van succes: wie heeft de mooiste foto's en wie maakt de verste reizen? Da's allemaal tof om te zien, maar Dotan gelooft dat dit ook wel een slechte invloed op je kan hebben. Hoe moet je als 'normaal' iemand je opboksen tegen zo'n hoge standaard?

Daarom is hij van mening dat mensen vaker de minder leuke kanten van het leven moeten delen met de wereld. Waarom zou je je onzekerheden niet mogen bespreken? Hij trapte zelf af met deze Instagram-post en de caption #inmybones. Daarmee spoorde hij andere mensen aan om ook te vertellen hoe het écht met hen gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het bovenstaande vertelde hij allemaal in een gesprek met 3FM-dj Angelique Houtveen, wat je hieronder volledig terug kunt luisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie