Video

Lily Allen openhartig over cocaïneverleden

  1. Nieuwschevron right
  2. Lily Allen openhartig over cocaïneverleden

Voor aanvang van haar concert in de Sugarfactory had 3FM-dj Eva een openhartig interview met Lily Allen waarin ze vertelt over de sound van haar nieuwe album, het rustigere leven als moeder en haar wilde jaren die gepaard gingen met cocaïnegebruik.

Lily Allen breekt in 2006 door met haar single 'Smile'. Haar tweede album It's Not Me, It's You levert haar wereldfaam en grote zalen op. Mede ook door de singles 'Fuck You' en 'Not Fair' die niet van de radio af waren te slaan. In 'Trigger Bang', de eerste single van het album dat in juni uitkomt, staat Lily Allen stil bij hoe ze op dit moment in het leven staat en naar de dingen van vroeger waar ze afscheid van heeft genomen.

Cocaïnegebruik

In 'Trigger Bang' noemt Lily Allen anonieme seks, wilde feestjes en het gebruik van drugs als dingen die ze echt in het verleden heeft gelaten. Lily Allen: "Vooral cocaïne was een groot probleem voor me in mijn twintiger jaren." Inmiddels is de zangeres moeder geworden en zorgt dat ervoor dat ze zich niet meer zoveel in situaties begeeft waar ze middelen als drugs nodig heeft om zich uit ongemakkelijke of overweldigende situaties te redden.

Uitgesproken persoonlijkheid

Lily Allen is altijd een zeer uitgesproken artiest geweest. In haar muziek maar ook bijvoorbeeld op het internet. Eva vindt het knap hoe de zangeres zich uitspreekt over gevoelige onderwerpen zoals vluchtelingen en feminisme en hoe zij zich online weert tegen haters. Maar online haters doen haar wel degelijk wat: "Het doet pijn, het is echt verschrikkelijk. Vooral als mensen opmerkingen maken over persoonlijke dingen zoals hoe ik eruit zie of over mijn kinderen of iets dergelijks."

Het interview

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie