Video

Famke gaat dit festivalseizoen als 3FM Festifan mee met 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Famke gaat dit festivalseizoen als 3FM Festifan mee met 3FM!

Na een wekenlange strijd is de 3FM Festifan dan eindelijk bekend! Famke wint de felbegeerde titel en gaat met 3FM mee naar Best Kept Secret, Pinkpop, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter, Zwarte Cross, WOO WAH!, Solar Weekend, Sziget Festival én Lowlands.

Maar ze gaat niet zomaar naar al deze festivals... Nee, nee. Ze wordt onderdeel van de 3FM-crew en krijgt de meest unieke ervaring die je kan hebben op een festival. We nemen haar mee backstage, ze gaat mee op pad met de 3FM-dj's, ontmoet artiesten en maakt af en toe een festivalreport voor 3FM. En dat dus de hele zomer. Sick! Oh ja en ze mag ieder festival een +1 meenemen en er is een plekje voor hen op de festivalcamping.

Hysterische Festifette

Ze is niet zomaar aan die titel gekomen. Niet alleen verzamelde ze stemmen met haar aanmelding, ze showde ook haar festivalkennis tijdens een quiz op 3FM en als klap op de vuurpijl won ze de grande finale: de 3FM Festifan Festifette.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je gaat Famke dit festivalseizoen dus nog vaker voorbij zien komen bij 3FM. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het festivalseizoen.

Maar ook Zoë ga je zien, Famke neemt haar namelijk mee naar een van de festivals. Hoe nice?!

Ster advertentie
Ster advertentie