Video

G.I.V.E. is misschien wel de eerste breakup song die je blij maakt

  1. Nieuwschevron right
  2. G.I.V.E. is misschien wel de eerste breakup song die je blij maakt

Ten Tonnes is op dit moment aan het touren met George Ezra. Vanmorgen stonden ze in de 3FM Live Box, maar vanavond staan ze in een bomvolle AFAS Live. Waar o.a. het nummer G.I.V.E. te horen zal zijn.

Ten Tonnes speelde deze track vanmorgen in de 3FM Live Box. Misschien is dit wel de eerste breakup song die je blij maakt.

Touren met zijn broer

Muzikaliteit stroomt duidelijk door zijn aderen. Zijn broer is namelijk iemand die je waarschijnlijk wel kent: George Ezra! Op dit moment staat Ten Tonnes in het voorprogramma van zijn grote broer, maar dit is eigenlijk pas de eerste keer dat ze samen iets muzikaals doen. Dat ze nu ook samen muziek maken vindt de jonge zanger heel bijzonder. Ook zijn zus werkt mee aan de tour, maar dan achter de schermen.

Videoclip vol honden

"De videoclip van G.I.V.E. zit echt bomvol met honden, waarom?" vroeg Sander. De uitleg was heel simpel. Hij is gewoon een hele grote hondenfan! Voor hondenliefhebbers was de set van deze clip echt een walhalla. Op zijn meest waren er 27 honden op set. Hemels!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groot nieuws

De aankomende tijd komt er veel spannend nieuws aan. Waarschijnlijk heeft hij het over tourdates. Dus mocht je blij zijn geworden van Ten Tonnes' muziek, houd hem dan in de gaten!

Kijk het interview terug

3FM Live Box

Ook speelden ze de single G.I.V.E. in de 3FM Live Box!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie