Video

Pokémon Go is officieel populairder dan Justin Bieber

  1. Nieuwschevron right
  2. Pokémon Go is officieel populairder dan Justin Bieber

Er is een filmpje online verschenen waarop Justin zich in New York bij een groep Pokémon-trainers voegt. Ze hebben echter totaal niet door wie er naast hen is gaan lopen. Zij hebben maar één doel: Pokémon vangen. Logisch!

(©Gamerant)

Geen idee wat Pokémon Go is? Scroll even helemaal naar beneden!

Pokémon is populairder dan Justin Bieber

Pokémon Go is in een paar weken uitgegroeid tot één van de meest gebruikte smartphone-apps ooit. Gebruikers vinden lijken, veroorzaken ongelukken en betreden ongevraagd privé-terrein. Maar dat is inmiddels oud nieuws. Het échte nieuws is dat Pokemon Go vanaf nu officieel populairder is dan Justin Bieber! En da's knap!

Zombie-trainers

De manager van Justin (Scooter Braun) postte een video op Instagram waarop te zien is hoe de popster in New York City door een groep jongeren rent die druk aan het 'pokémonnen' is. Gekkenhuis, zou je denken! Nee hoor, niemand heeft oog voor Justin. Ze lopen als zombie's met hun ogen vastgezogen aan 't scherm langs hem heen.

Vast een fijne dekmantel voor iemand als Justin Bieber, maar ook een tikkeltje zorgwekkend...

Instagram-posts zijn niet altijd goed zichtbaar op mobiel.

Wat is dat, Pokémon Go?

Als je geen idee hebt wat Pokémon Go is, adviseren we je onder je steen vandaan te kruipen. Het is een virtual reality game. Jij bent een trainer die via de smartphone op zoek gaat naar Pokémon, die verspreid zijn over de wereld. Je zoekt ze op via je navigatie en vangt ze. En met overal, bedoelen we ook écht overal. In de stad, op het platteland, op kantoor… Luisteraar Marieke kwam Spearow tegen terwijl ze bij de bloedbank lag. Gezellig!

Ster advertentie
Ster advertentie