Video

Check de nieuwe videoclip van Blaudzun

  1. Nieuwschevron right
  2. Check de nieuwe videoclip van Blaudzun

Bekijk hier als allereerste de videoclip van 'Press On (Monday's Child)', de nieuwe single van Blaudzun.

'Press On (Monday's Child)' is de eerste single van Jupiter, Part II, deel twee van het drieluik dat Blaudzun uitbrengt. Hij speelde de song afgelopen clubtour al regelmatig live en schreef en nam het lied op voor zijn dochter.

Adviezen met een knipoog

Blaudzun over de song: "Tieners, en zeker dochters, zitten niet te wachten op het zoveelste advies van hun vader. Daarom vatte ik mijn gedachten en goedbedoelde adviezen samen in een liedje. Sommige adviezen zijn overigens met een knipoog bedoeld. Maar hopelijk luistert ze nu wel naar me. Ze is in ieder geval trots op het eindresultaat. Daarnaast is 'Press On' een ode aan onverzettelijkheid en een aanmoediging om stug door te gaan als er tegenslag of miserie is".

Bekijk nu als allereerste de videoclip van 'Press On (Monday's Child)':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blaudzun maakt Jupiter als drieluik

'Press On (Monday's Child)' is de eerste single van Jupiter, Part II, deel twee van het drieluik dat Blaudzun uitbrengt. Eind vorig jaar bracht hij Jupiter, Part ! uit met daarop songs als 'Between A Kiss And A Sorry Goodbye' en 'Everything Stops'. Met het maken van een drieluik wil Blaudzun zichzelf extra uitdagen en zijn vaste patroon van schrijven-opnemen-touren doorbreken.

Blaudzun Live

In maart trekt Blaudzun door Nederland voor een viertal optredens. Op 4 maart staat hij in Tivoli Vredenburg in Utrecht, 16 maart in Luxor Live in Arnhem, op 23 maart in het Paard van Troje in Den Haag en op 25 maart in De Oosterpoort in Groningen.

Lees ook:

>> Blaudzun speelt Jupiter integraal op 3FM
>> 3voor12 Special met Blaudzun
>> Blaudzun covert Rihanna

Ster advertentie
Ster advertentie