Video

Videoclip opgedoken van 10-jarige Beyoncé

  1. Nieuwschevron right
  2. Videoclip opgedoken van 10-jarige Beyoncé

Lang voordat ze de grootste artiest ter wereld werd — zelfs nog vóór Destiny's Child − begon haar Beyoncé muzikale carrière in de meidengroep 'Girls Tyme'. Slechts tien jaar oud was ze toen. En daarvan is nu tweeëneenhalf uur aan beeld opgedoken. Hella cute!

Beyoncé in 1992

Toen Beyoncé nog maar een klein Beyoncé'tje was, besloot ze samen met schoolvriendinnetje Kelly Rowland auditie te doen voor een meidengroep. Hieruit ontstond het groepje Girls Tyme, dat uiteindelijk de basis zou vormen voor Destiny's Child. Ze rapten, zongen en dansten vooral héél energiek. Niet dat ze dat nu niet meer doet... Damn, wat kan die vrouw dansen!

Maar nu is er dus tweeëneenhalf uur aan videomateriaal uit die tijd opgedoken. Helaas staat de volledige collectie achter slot en grendel aangezien het binnenkort geveild wordt, maar het veilinghuis heeft wel een mini-videoclip gedeeld. Er wordt verwacht dat de collectie tussen de één en drie miljoen dollar gaat opleveren...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beyoncé in 2017

Dat was Beyoncé twintig jaar geleden. Op dit moment is ze vooral aan het bijkomen van haar eerste tour rondom haar laatste album Lemonade en wordt er al stiekem gespeculeerd over 2017. Geruchten gaan namelijk dat ze naast Kendrick Lamar en Radiohead het beroemde festival Coachella gaat headlinen.

Meer Beyoncé en 3FM:

>> Zo gaat het er backstage bij Beyoncé aan toe
>> Beyoncé sluit haar tour af met Kendrick Lamar, Jay-Z en Serena Williams
>> Zo is het om samen te werken met Beyoncé
>> Give Beyoncé lemons and she makes Lemonade

Ster advertentie
Ster advertentie