Video

Sofi Tukker's 5 Essential Tracks: "This one is a real heater!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Sofi Tukker's 5 Essential Tracks: "This one is a real heater!"

Of het lijstje in samenspraak is gemaakt? Nee, ze kiezen beiden voor eigen nummers in 5 Essential Tracks: “He thinks what I do is boring and I think what he does is really hectic”. Dat moet helemaal goed komen...

Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern (zo, snap je meteen waar de naam Sofi Tukker vandaan komt) kiezen voor twee soorten liedjes: nummers uit hun jeugd en nummers die ze als heater bestempelen. Ook kiest Sophie voor een liedje waar haar Portugese roots in terug komen. Spoiler: het is een van de redenen waarom debuutsingle 'Drinkee' ook in het Portugees is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HEATERS

Een divers lijstje dus, mede doordat ze het lijstje niet in samenspraak hebben gemaakt. Over één ding zijn ze het wel eens: de heaters (oftewel: knalnummers) in het lijstje. Onder andere 'Crazy' van Gnarls Barkley en 'Cry For You' van September zijn volgens Sofi Tukker erg lekkere nummers die het altijd goed doen.

"September's ‘Cry For You’ is like one of my favorite go to’s, because everyone is like: ‘You never see me again…’"

DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je Michiel ook op KX Radio met zijn 5 Essential Tracks Podcast, op maandag tussen 14:00 en 15:00 uur. Je checkt de podcasts hier.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie