Video

Liever verliefd op je vader dan op je buurjongen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Liever verliefd op je vader dan op je buurjongen?

Jurre Geluk ging namens Tussenuur en Club Hub naar Woo Hah en vroeg bezoekers naar hun meest gênante acties die ze met één druk op de knop ongedaan kunnen maken.

'Welke herinnering zou je uit iemands hoofd willen wissen?' Met die vraag zadelden we Jurre Geluk op tijdens Woo Hah, waar hij mensen het mobiele biechthok insleurde.

Mobiel inderdaad, want dat ding dat ze gebruiken voor hun Biechten Bitch-sessies in de studio van Club Hub, is niet echt heel makkelijk te verplaatsen.

Niet op de weegschaal

Want hoewel we bij Tussenuur ook razend benieuwd zijn naar de confessies van youtubers, artiesten en andere influencers, wilden we voor Biechten on Tour juist de mensen aan het woord laten zonder per se duizenden volgers op hun Insta. Want dan krijg je misschien zelfs wel de betere verhalen te horen, omdat de bekende mensen hun woorden vaak op een weegschaal leggen voordat ze in de ether worden geslingerd.

En dus hoor je verhalen van mensen die kostend op de drempel van en club lagen terwijl er rij mensen voor de deur staat. Of die gast die na veel te veel drugs te hebben gehad naakt wakker werd en het meisje waarmee hij naar bed ging zoek was. Of dat meisje dat een lief briefje naar haar vader wilde sturen, maar die in handen kwam van de buurjongen. AWKWARD!!!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie