Video

Het is komkommertijd en Internationale Kattendag, dus hier: katten!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het is komkommertijd en Internationale Kattendag, dus hier: katten!

Het is komkommertijd. Oftewel: er gebeurt geen zak. Natuurlijk, onze voetbalvrouwen zijn Europees Kampioen geworden en je kunt geen eieren kopen, maar dat is het wel zo'n beetje. Dus toen we erachter kwamen dat het vandaag Internationale Kattendag is, pakten we die kans met beide handen aan.

Nu heeft tegenwoordig iedereen en zijn moeder een eigen dag (zo is het overmorgen Duran Duran Appreciation Day en volgende week Lemon Meringue Pie Day), maar de Dag Van De Kat is natuurlijk volkomen terecht.

Skills

Los van het feit dat er wereldwijd maar liefst 500 miljoen katten rondlopen en velen van ons hun kat als een echte vriend beschouwen, zorgen ze vooral voor uren aan hilarisch beeldmateriaal. Zelfs afgelopen week nog, toen onderstaand filmpje viral ging. Dit zien we een goudvis of een parkiet niet snel doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Katten, katten, nog meer katten

En daarom speurden wij — want hey, het is nog steeds komkommertijd — het internet af naar de langste kattencompilatievideo die we konden vinden. Zodat jullie op deze druilerige dag, met de kat op schoot (mocht je die hebben), tien uur kunnen lachen om wat al die gekke katten in de video uitvreten. Enjoy!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie