Video

TRAUDES goot zijn knipperlichtrelatie in een liedje

  1. Nieuwschevron right
  2. TRAUDES goot zijn knipperlichtrelatie in een liedje

Benjamin van TRAUDES schoof aan in de ochtendshow om het te hebben over zijn nieuwe track 'I Don't Love You'. Die staat al een tijdje in Sanders Elftal, dus nodigde Sander hem uit voor een bakkie koffie en wat livemuziek in de ochtendshow.

The one that got away

'I Don't Love You' gaat over een knipperlichtrelatie. Benjamin ontmoette een aantal jaar geleden een meisje op Sziget waar hij meteen gek op was, maar helaas: ze had een vriend. Ze bleven in contact en hebben het soms leuk samen maar uiteindelijk loopt het altijd weer mis.

Benjamin: "Het liedje is eigenlijk een soort frustratie, zo van 'waarom zijn we al zo lang hiermee bezig?'. Ik ben niet meer verliefd op haar, maar ben door alles wat er gebeurd is wél benieuwd hoe het zou zijn met ons samen. Ik crave haar, maar houd niet van haar."

Nieuwe muziek?

Het liedje bestaat al sinds 2017, net als veel ander materiaal dat in 2020 op het debuutalbum zal verschijnen. Benjamin: "Toen we 3FM Talent waren hadden we eigenlijk al heel veel liedjes liggen, veel te veel voor op de EP die we toen uitbrachten. Op het nieuwe album komen veel nummers die voor ons al vrij oud zijn, maar waar veel aan gesleuteld is!"

'I Don't Love You' live bij 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie