Video

Hilarische comedyserie over de DJ Diplo

  1. Nieuwschevron right
  2. Hilarische comedyserie over de DJ Diplo

Het brein achter veel van je favoriete hits van de afgelopen jaren en verantwoordelijk voor Major Lazer én Jack Ü krijgt een eigen comedy-serie. Die serie toont een tikkeltje sarcastisch, maar op hilarische wijze hoe Diplo's luxe leventje eruit ziet.

What would Diplo do?

Dat is de naam en meteen ook de basis voor de serie. Levensvragen die beantwoord worden aan de hand van wat Diplo zou doen in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met 'haters'. Nou, wees gerust want uit de trailer blijkt dat Diplo daar hét antwoord op heeft.

"There ain't no compliment greater, than a hater." - Diplo

De serie is enorm overdreven en daarom juist ontzettend grappig. Er zijn twerkende vrouwen, vliegend geld, een harpist als wekker, een paard als vervoersmiddel en magic elves die zijn muziek produceren. Én een gouden airhorn. Want was is Diplo zonder zijn airhorn? Precies, niks...

De trailer

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat de échte Diplo ervan vindt? Blijkbaar wel leuk, want de trailer is op zijn eigen YouTube-kanaal gepubliceerd.

James van der Beek

De zesdelige serie is een idee van James van der Beek en hijzelf speelt ook de hoofdrol. Waar kennen we hem ook alweer van? Voor de 90s kids onder ons is het Dawson uit Dawson's Creek en voor de wat jeugdigere lezers is het die dude van deze meme hieronder... Duidelijk? Ja, toch!

Ster advertentie
Ster advertentie