Video

Primeur: de nieuwe videoclip van Blaudzun

  1. Nieuwschevron right
  2. Primeur: de nieuwe videoclip van Blaudzun

Bekijk hier als allereerste de 360°-video bij 'Between a Kiss and a Sorry Goodbye', de gloednieuwe single van Blaudzun. Tip: bekijk 'm vooral op je mobiel!

'Between a Kiss and a Sorry Goodbye' - Blaudzun

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album verschijnt in drie delen

'Between a Kiss and a Sorry Goodbye' is afkomstig van het nieuwe Blaudzun-album Jupiter, dat op 7 oktober verschijnt. De opvolger van Promises of No Man's Land is alweer Blaudzuns vijfde langspeler en zal niet één maar drie albums bevatten. Blaudzun hierover: "Mijn nieuwe album is een drieluik, een collectie liedjes in losse delen. Drie albums die op verschillende momenten worden gemaakt en uitgebracht. Jupiter is in zeker zin een album in wording, en dat blijft zo totdat het laatste deel verschijnt. Deel I is af, maar deel II en III nog niet."

Sexy

Deel I van het album, waarvan hij eerder ook al de titeltrack 'Jupiter' naar buiten bracht, is een volwaardige LP en bevat negen songs die hij met zijn, deels nieuwe, band live opnam en waarop Blaudzun een fris geluid produceert met bariton sax, stuwende drums en melodieuze 80's gitaren."Als ik het geluid van een groot deel van de nieuwe songs moet duiden, schiet het oud Nederlandse woord 'wuft' mij in gedachten. Wuft; licht, luchtig, soms zwoel of frivool. Dit is mijn meest sexy album tot nu toe, vermoed ik", aldus Blaudzun.

Aanstaande maandagochtend (29 september) is Blaudzun te gast bij Giel op 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie