Video

Podcast: After Expeditie Robinson met 3FM-dj's Eva en Frank

  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast: After Expeditie Robinson met 3FM-dj's Eva en Frank

Iedere maandag om 17:00 uur nemen 3FM-dj’s en kandidaten Eva Koreman en Frank van der Lende de laatste aflevering van Expeditie Robinson met je door in After Expeditie Robinson én de Expeditie Podcast. Dit jaar zitten de twee dj’s samen op het eiland in de Filipijnen en proberen ze te overleven door proeven te winnen en de eilandraad door te komen. Hoe ver denk jij dat ze ’t gaan redden?

AFLEVRING 10

In de nieuwe Expeditie Podcast hoor je dit keer de twee Eva's die samen mochten overleven op Expeditie Robinson. Eva Cleven schuift namelijk aan bij 3FM-dj Eva Korenman voor een nieuwe aflevering van de Expeditie Podcast en praten over bondjes, de laatste proef en stress.

Zo vertellen over de bondjes die iedereen met elkaar had gesloten, en dat dat toch niet zo overzichtelijk was als ze dachten. Ze kwamen er namelijk pas nu achter wat de échte bondjes waren: "Ik wist niet dat Shary-An in een ander bondje zat." Lekker fanatiek, dus. En over fanatisme gesproken: Shary-An rommelde zelfs in iemands tas om te kijken hoeveel stemmen er nog in de koker zaten. Je hoort het allemaal in deze podcast.

Elke podcast duurt tussen de 15 en 30 minuten en is dus perfect voor onderweg of dat ene irritante schoonmaakklusje.

Beluister alle edities van de de Expeditie Podcast hier!

AFLEVERING 9

Het is weer tijd voor een nieuwe Expeditie Podcast en Eva en Frank praten je volledig bij over de laatste aflevering. Zo vertelt Eva dat ze zich heeft ingehouden tijdens de samensmelting: "Het gaat me niet gebeuren dat ik niet goed ben in een proef omdat ik brak ben" en over anderen die wél last hadden van een kater.

Ook praten ze over het finalisteneiland en dodelijke beesten. Eva mocht natuurlijk met Tim mee naar finalisteneiland, en dat vond ze nou niet zo erg: "Het lekkerste waar ik ooit gelegen heb". Daarop antwoord Frank of de hangmat niet té lekker lag, toen hij namelijk thuis kwam kon hij niet meer goed slapen omdat het bed té zacht was. Verder vertellen ze ook nog over de dodelijke Walu Walu slang waar Eva zelfs overheen geplast heeft: "Als die je bijt, ben je binnen 8,5 minuut dood."

Elke podcast duurt tussen de 15 en 30 minuten en is dus perfect voor onderweg of dat ene irritante schoonmaakklusje.

Beluister alle edities van de de Expeditie Podcast hier!

AFLEVERING 8

In deze aflevering van de Expeditie Podcast praten Eva en Frank je bij over de laatste aflevering waarin één ding centraal stond: dé samensmelting. Ook vertellen ze over Rijk die het Expeditie Robinson moest verlaten, de regenbuien die maar niet stopten en de sfeer aan de tafel bij het samensmeltingsdiner: "Je merkt dan wel een bepaalde spanning."

En ben je ook benieuwd wat er na expeditie allemaal op kwam spelen bij de deelnemers? Je komt het allemaal te weten tijdens deze podcast: zo heeft Eva bijvoorbeeld last van haaruitval, zijn er parasieten ontdekt bij andere Expeditie-leden en Rijk is nog steeds niet helemaal zichzelf: "Hij is nog steeds best wel leeg van binnen."

AFLEVERING 7

In deze Expeditie Podcast bespreken Eva en Frank weer van alles over de laatste aflevering van Expeditie Robinson: Frank die eruit stapt, de reacties die hij hierover krijgt en de helse proeven die ze moeten doorstaan.

Ben jij benieuwd hoe die heftige proef er nu echt aan toe ging? "Het was onverantwoord." Ook praten ze over de Whatsapp-groep waar alle Expeditie deelnemers in zitten en wat daarin besproken wordt.

AFLEVERING 6

Frank is weer terug van vakantie dus in deze podcast bespreken Eva en Frank weer samen de laatste aflevering van Expeditie Robinson. Tijd voor nieuwe inside information!

Zo vertelt Frank dat het misschien niet zo handig was om zijn vriendin twee weken voor Expeditie Robinson ten huwelijk te vragen en dat hij eventjes klaar met alles was: "What the fuck doe ik hier?!" Verder vertellen ze over de mango's die ze nog niet mochten eten, over de slimme zet van Mariana en over hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens Expeditie Robinson. En natuurlijk hebben ze het ook nog even over Rijk en hoe hij alleen op Duivelseiland zit: "heartbreaking".

AFLEVERING 4

Frank is twee weekjes op vakantie dus nodigt Eva andere kampgenoten uit. Deze week hoor je Eva en Shary-An: het is lachen, gieren en brullen in de nieuwe aflevering van Expeditie Podcast en er wordt van alles besproken wat je niet op televisie ziet.

Ze vertellen je hoe het nu écht is om op dat eiland te zitten. Zo bespreken ze onder andere complotten, bondjes en de actie van Fien: "Ik ben wel heel erg benieuwd tegen wie die nou kutwijf zei." Ook vertellen ze hoe het is om jezelf terug te zien op tv, hoe je lijf reageert op zo'n intensieve ervaring en weten ze het geheimpje die ze samen hadden niet te bewaren...

Meer After Expeditie Robinson?

In de playlist hieronder vind je alle afleveringen terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie