Video

Onze 3FM Talents en hun awesome covers bij DWDD

  1. Nieuwschevron right
  2. Onze 3FM Talents en hun awesome covers bij DWDD

De Likt, Call It Off en CUT_ waren gisteravond te gast bij De Wereld Draait Door voor een cover van hun favoriete festival-artiesten van deze zomer.

3FM Talent Award

Waarom deze drie talents? Nou, omdat zij - samen met Jonna Fraser - genomineerd zijn voor de 3FM Talent Award die op 17 april wordt uitgereikt tijdens het 3FM Awards Festival in TivoliVredenburg. Stemmen kan hier.

Om de start van het festivalseizoen te vieren, nodigde Matthijs de drie acts uit om een cover te spelen van een nummer waar zij naar uitkijken. Er was één criteria: de artiest staat deze zomer ergens op een festival in Nederland.

De Likt - 'Peptalk' (De Staat)

De boys van De Likt hoefde niet lang na te denken en kozen voor een band van eigen bodem. 'Peptalk' van De Staat inclusief het maffe dansje van Rocco én compleet in 't Nederlands. Wat krijg je dan? Iets heel vets!

CUT_ - 'On Hold' (The xx)

Dachten we dat ex-3FM Megahit 'On Hold' nog mooier kon? Waarschijnlijk niet, maar na deze versie van CUT_ gaan we toch twijfelen. Wauw!

Call It Off - 'Love Yourself' (Justin Bieber)

Zoals de band het zelf al zei: "We zijn met onze cover lekker dicht bij onszelf gebleven...." Wie had ooit gedacht dat Justin Bieber met een punk-randje zo lekker kon klinken? Inpakken en uitbrengen!

Ster advertentie
Ster advertentie