Vera On Track (NTR)
NTR

Sef: "Raar moment om je album uit te brengen, maar je gaat het nooit meer vergeten"

  1. Nieuwschevron right
  2. Sef: "Raar moment om je album uit te brengen, maar je gaat het nooit meer vergeten"

Het zijn gekke tijden voor iedereen. Tours worden gecancelled en festivals worden verschoven. Maar wat doe je als artiest als je albumrelease gepland staat in deze coronatijden?

Toepasselijk

Sef bracht afgelopen vrijdag zijn vierde album El Salvador uit en 3FM-dj Vera Siemons sprak hem hierover, via skype. En eigenlijk is het ergens wel ironisch dat Sef zijn album in deze tijd heeft uitgebracht: "Het album gaat over dingen accepteren, dus dat het uitbrengen van album anders loopt, moet ik dan ook accepteren. Het is heel toepasselijk."

Spiegels

Een voorwerp dat telkens terugkomt in de videoclips zijn spiegels. In 'Niks Te Missen', 'El Salvador' en 'Witte Sokken' heeft dit object een grote rol. Waarom? Sef: "Het is een reflectie op mezelf, op de wereld en op de grote levensvraag. Jezelf aankijken en eerlijk zijn tegen jezelf."

'Terug'

Veel fans zijn blij dat Sef weer 'terug' is, terwijl hij niet heeft stilgezeten. Hoe komt het volgens hem dat mensen denken dat hij weer terug is? Sef: "Ik denk door onze manier van consumeren. Je kunt dingen makkelijk missen en alles kan aan je voorbij gaan, dat is met muziek ook zo. Mensen zijn mij gewend in de mainstream, maar als ik daar niet ben dan kom je mij niet tegen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie