Vera On Track (NTR)

Amsterdam Dance Event: dit kan allemaal wél!
NTR

foto: Bullet-ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Amsterdam Dance Event: dit kan allemaal wél!

Vandaag is de aftrap van Amsterdam Dance Event. Eigenlijk zouden alle dj’s, labels, promoters en organisatoren vanuit de hele wereld tot en met zondag weer samenkomen in Amsterdam, maar helaas kan ook dit niet doorgaan.

Maar volgens ADE zelf valt er genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld kaartjes kopen voor de online business conferentie, maar het grootste gedeelte is gratis. 3FM-dj Vera Siemons belt met Jan-Willem van de Ven en Meindert Kennis van de organisatie om het programma met je door te nemen.

Online Dance Festival

Je kunt gedurende ADE jezelf gelukkig 5 dagen onderdompelen in elektronische muziek en de achtergrond daarvan. Hoe? Jan-Willem: "Er zijn verschillende dj masterclasses, studio tours van beroemde artiesten en documentaires." ADE bestaat normaal natuurlijk uit netwerken, conferenties en de feesten. Is die balans er nu ook nog steeds? “Zeker, je kunt straks genieten van al het moois dat ADE nog steeds te bieden heeft."

James Blake

Dit jaar vind je James Blake ook in het programma. Hij gaat samen met zijn psycholoog in gesprek om o.a. te praten over hoe deze tijd is voor artiesten. Meindert: “Het wordt een gesprek dat de diepte in gaat rondom de gezondheid binnen het artiestenleven.”

ADE op 3FM

Op vrijdagavond nemen we met 3FM dj- en livesets op in Melkweg, die op zaterdag tussen 19.00u en 02.00u worden uitgezonden op 3FM(.nl/live). Tot nu toe bevestigd zijn een liveset van De Sluwe Vos en Sjamsoedin en dj-sets van Identified Patient b2b Mad Miran & Dave Clarke.

Sanders Vriendenteam:
- Dagelijkse 10 minuten mix met ADE-thema:

Maandag: Zweden
Dinsdag: Engeland
Woensdag: Frankrijk
Donderdag: Amerika
Vrijdag: Nederland

3voor12 Radio:
- ambient special met liveset van Torres (woensdag 21 oktober)
- Carista twee uur lang co-host (donderdag 22 oktober)

Vera:
- Afra dj-set (zaterdag 24 oktober)
- Dollkraut (live-/dj-set) en Elias Mazian (live act)
- KI/KI (dj-set)

Genoeg te beleven dus, ook vanuit je huiskamer. Kijk hier voor meer tips van 3voor12 en je vindt het hele programma van Amsterdam Dance Event hier.

Ster advertentie
Ster advertentie