'Waves' van Mr. Probz #1-hit in Engeland

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Waves' van Mr. Probz #1-hit in Engeland

We kunnen stellen dat Mr. Probz gewoon een wereldhit scoort met 'Waves'. De single komt nu op #1 binnen in het Verenigd Koninkrijk. Na Nederland het zoveelste land waar hij op #1 staat.

Eerder deze maand werd Mr. Probz nog bekroond met de 3FM Award voor Beste Single en ontving hij de Schaal van Rigter. Allemaal voor zijn hit 'Waves', die inmiddels vijf keer platina is. De plaat is in de rest van Europa niet onopgemerkt gebleven en staat nu in het volgende land op #1: Engeland.

Dit werd duidelijk bij de midweekse tussenstand van de Official Singles Chart. Op zondag wordt de officiële lijst bekendgemaakt, maar het kan niet meer misgaan voor Mr. Probz.

'Waves'-remix niet te stoppen

Na Scandinavië, Oostenrijk, Duitsland, Hongarije en Zwitserland staat 'Waves' nu op de hoogste positie in de Britse charts. Hij komt binnen op deze positie in de hitlijsten. Het succes lijkt dus niet te stoppen voor de Nederlandse rapper. Ondertussen staat zijn single ook in 20 landen in de iTunes Top 10.

Kleine kanttekening: de plaat die over de grens zo'n doorslaand succes is, is wel de Robin Schulz-remix, een net iets zomersere up-tempo-versie van het origineel. Nog steeds een prestatie! Check de remix hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie