KX Radio was op De Beschaving!

  1. Nieuwschevron right
  2. KX Radio was op De Beschaving!

Zaterdag 27 juni zond KX Radio live uit vanaf festival De Beschaving in Utrecht!

DE BESCHAVING
Festival deBeschaving is een jaarlijks terugkerend evenement op misschien wel de meest unieke festivallocatie van Nederland. Het terrein bevindt zich in de botanische tuinen van het 19de eeuwse Fort Hoofddorp in Utrecht. Tijdens het festival staan drie thema’s centraal: Music, Science en Art & Specials.

LINE UP
De line up op De Beschaving bestaat uit veel Serious Talents als Sue The Night, The Brahms en Rondé, maar ook grote internationale namen zoals Circa Waves. Ook zullen Dazzled Kid (Tjeerd Bomhof) en Sticks een van hun eerste optredens doen als Dazzled Sticks.

KX LIVE OP DE BESCHAVING
Dit jaar doet KX Radio ook weer verslag van festival De Beschaving. De live uitzendingen zullen vanaf 17:00 vanaf het festival terrein komen. Herman Hofman, Caroline Brouwer en Willem Roose zullen de uitzendingen doen. Jasper Leijdens loopt over het festivalterrein om verslag te doen van het festival.

KAARTJES
Deze week win je op KX Radio de laatste kaarten voor het festival. Bij Olivier, Jasper en Tamar win je op de radio kaartjes, maar ook hier op de site kun je winnen!

Laat hieronder jouw favoriete liedje van 1 van de optredende acts achter, en wie weet ben je er ook a.s. zaterdag bij, in Utrecht!

Ster advertentie
Ster advertentie