Nieuwe namen voor de Samenzwering!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen voor de Samenzwering!

Er zijn weer twee bands toegevoegd op de line-up van de KX Radio Samenzwering!

Op 12 november 2014 vieren we onze KX Radio samenzwering in Vondel CS! Eerder maakten we al Danny Vera, Eveline Vroonland en Tim Knol bekend op de line-up. Maar daar komen nog twee bands bij!

Toevoegingen line-up:

My Baby
Cato van Dijck, haar broer Joost en de Nieuw-Zeelandse-gitarist Daniel Johnston vormen samen My Baby. Ze omschrijven hun muziek zelf als "Delta trance Louisiana dub indie funk". Een hele mond vol, maar tijdens de Samenzwering zullen ze laten horen wat ze daar precies mee bedoelen!

Loves Voodoo!

De invloedrijke bassist Larry Graham Jr., die onder meer gespeeld heeft in Sly and the Family Stone en in Graham Central Station, hoorde de band, was diep onder de indruk en nam My Baby vervolgens op sleeptouw. My Baby's debuutalbum Loves Voodoo! kwam in 2013 uit. De band tourde de laatste maanden de wereld over met dit album. Zo speelden ze onder andere in Hong Kong, Nieuw Zeeland en Australië.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Langs komen?
Natuurlijk is het mogelijk om gratis langs te komen op ons feestje. Meld je aan door een mailtje te sturen naar samenzwering@kxradio.nl, dan zien we je op 12 november in VondelCS in Amsterdam!
Ster advertentie
Ster advertentie