90s Request bij MetMichiel (editie 2012)

  1. Nieuwschevron right
  2. 90s Request bij MetMichiel (editie 2012)

Heel 3FM, dus ook MetMichiel staat van 21 september tot en met 28 september 2012 in het teken van de jaren '90, tijdens 3FM 90s Request!

3FM houdt elk jaar de 90's Request Week. En, zoals elk jaar, staat MetMichiel dan ook de hele week in het teken van de jaren negentig. Waarom? Gewoon omdat het kan, EN omdat het leuk is!

Muziek uit de jaren '90

Dat betekent alleen maar jaren negentig muziek op 3FM. House, grunge, boy- en girlbands, boze vrouwen rock, happy hardcore, Britpop en noem maar op! 'U roept wij draaien', is het motto die week! Alles mag, als het maar uit de nineties komt!

90s Album Specials

Net als tijdens de Zeroes en eerdere 90s Request weken, vertel ik je de verhalen achter bijzondere albums. Dit keer komen er vier Album Specials uit de nineties voorbij!

>> Meer over de 90s Album Specials

Raad de 3FM Serious Talent

Elke avond tijdens 90s Request bel ik met een Serious Talent over zijn of haar 90s ervaringen. Wie het is, vertel ik niet van te voren. Dat mag je raden aan de hand van een foto van de 3FM Serious Talent uit de nineties.

>> Check de eerste foto

>> Raad de tweede foto

>> Hier vind je de derde foto

>> De vierde foto

Mega Top 5

Alles staat in het teken van de jaren '90, dus ook de dagelijkse Mega Top 5! Elke avond aan het begin van elk uur, hoor je een Mega Top 5 van een willekeurige dag uit de nineties en het verhaal erachter natuurlijk.

>> Bekijk én beluister alle 90s Mega Top 5-en terug!

90s playlist

Welke platen maken samen jouw ultieme 90s playlist?Je kunt jouw lijst met favorieten samenstellen op 3FM.nl en daarna delen met al je online vrienden.

Zoek je nog inspiratie voor je 3FM 90s Request playlist? Hier een rij toffe classics & foute classics!

-> Stel jouw playlist samen!

Ster advertentie
Ster advertentie