Will.I.Am & Britney Spears blijven op #1

  1. Nieuwschevron right
  2. Will.I.Am & Britney Spears blijven op #1

Er was flinke concurrentie deze week van onder andere 'Het Kuikentje Piep' en 'Just Give Me A Reason' van Pink & Nate Ruess, maar uiteindelijk is de #1 hetzelfde gebleven: 'Scream & Shout' van Will.I.Am & Britney Spears!

Vijf weken al staat ‘Scream & Shout’ van Will.i.am en Britney Spears bovenaan de Mega Top 50. En wie weet komt er nog een zesde week bij, want het ziet er naar uit dat ze de aanval van Pulcino Pio hebben afgeslagen. Het kuikentje stijgt ‘slechts’ naar #2. Blijkbaar is dat bij ‘Scream & shout’ nog niet het geval, want om een plaat te vinden die langer op #1 heeft gestaan dan Will & Brit moeten we terug naar juni vorig jaar. In het voorjaar stond ‘Balada’ van Gusttavo Lima maar liefst veertien weken op #1; dát zien we ‘Scream & shout’ nog toch ook weer niet halen.

Concurrentie

Waar blijft dan de concurrentie? Een stukje verderop in de top 10 doet Bruno Mars het uitstekend; hij staat met twee singles bij de bovenste tien genoteerd. ‘Locked out of heaven’ staat al voor de vijftiende week in de Mega Top 50 en bivakkeert deze week nog altijd op #6. Maar ondertussen komt ‘When I was your man’ er ook al aangesprint, met een reuzensprong van 47 naar #10. Een andere grote stijger is 'WIth You' van Matt Simons, die van 44 naar #44 gaat.

Ster advertentie
Ster advertentie